ДогађајиСеминар водопривредних предузећа "Кап по кап - више знања" одржан у Врњачкој Бањи

27.09.2019.

Годишњи сусрет ЈВП”Србијаводе”, ЈВП”Воде Војводине” и свих водопривредних предузећа Србије одржан је у конференцијској сали хотела ”Zepter” у Врњачкој Бањи. Четрнаести по реду годишњи семинар ”Кап по кап- више знања” резултирао је сумирањем искустава и резултата, као и њиховом разменом, изналажењем и представљањем иновативних решења, као и заједничких решења за превазилажење потешкоћа уочених у раду, на нивоу целе Србије.
Стручњаци су представили четрнаест семинарских радова у виду дидактичке презентације, а на крају дана резимирали све закључке на дискусији у оквиру округлог стола.
Семинару су присуствовали, директор ЈВП ”Србијаводе” Горан Пузовић, као и Александар Николић, извршни директор ЈВП ”Воде Војводине”, као и представници округа и локалних самоуправа.
Г-дин Пузовић је овом приликом истакао важност окупљања свих стручњака на овом нивоу размене искустава и едукације: ”Важно је да сагледамо све оно што је био добро у периоду иза нас, да видимо који нас проблеми притискају и да сагледамо шта је оно што треба да радимо у периоду испред нас.”