ДогађајиДиректору ЈВП „Србијаводе" додељена Октобарска награда у Лесковцу

11.10.2019.

На свечаној седници Скупштине града Лесковца додељене су награде- Похвале за 2019. годину, поводом дана ослобођења овог града у Другом светском рату. Награде су најпре уручене лесковачким ђацима и студентима који су у претходном периоду постигли изузетне резултате у образовању и спортским активностима.
Награђеним ученицима, осим градоначелника Горана Цветановића, честитао је и директор ЈВП „Србијаводе" господин Горан Пузовић. Том приликом директор Пузовић се обратио окупљенима са речима да је задатак свих да се створе предуслови за светлу будућност генерацијама које долазе, да се све оно што је наслеђено од ранијих генерација остави у стању какво је било или да се унапреди. „ Будућност је ваша и оно што желим да вам кажем је да је Лесковац леп град и ко се буде школовао у Нишу, Београду или негде на страни треба да се врати у свој град, треба да се врати овде, да нам деца расту овде и да се рађају нове генерације. Србија је једна од најлепших земаља на свету, видећете то када будете путовали, обилазили, вратите се својој кући, будите са својим породицама, а задатак свих нас, који стојимо овде данас пред вама, је да вам омогућимо да сутра будете успешнији и бољи од нас".
Награде су додељиване и физичким и правним лицима за достигнућа у развоју привреде и друштва и афирмацију града Лесковца.
Због изузетног доприноса на унапређењу система заштите од поплава на територији града Лесковца, директору ЈВП „Србијаводе" господину Горану Пузовићу додељена је Октобарска похвала. Похвала му се додељује због залагања да се становници Лесковца града и околине заштите од великих вода на водотоковима првог и другог реда, што је допринело очувању домаћинстава и усева суграђана.